Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (3-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 30 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Wycombe Wanderers (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Fleetwood Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Andrew. Wycombe Wanderers kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Hanlan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 30e minuut zette A. Akinfenwa zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Wycombe Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Wycombe Wanderers vergroot nadat S. Vokes de 1-3 wist te scoren. In de 60e minuut kwam Fleetwood Town weer dichterbij, nadat J. Garner de stand terug wist te brengen naar 2-3. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Fleetwood Town. In de 64e minuut was het S. Morris die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrew Kitchen en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Fleetwood Town - Wycombe Wanderers 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Andrew met assist van C. Morton Fleetwood Town 1-0
24' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt B. Hanlan met assist van A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 1-1
30' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Akinfenwa met assist van D. Horgan Wycombe Wanderers 1-2
32' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Tafazolli Wycombe Wanderers
50' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van B. Hanlan Wycombe Wanderers 1-3
56' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Obita voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
58' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor A. Pilkington Fleetwood Town
59' Wissel Fleetwood Town Wissel P. Lane voor H. Biggins Fleetwood Town
59' Wissel Fleetwood Town Wissel S. Morris voor C. McLaughlin Fleetwood Town
60' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Garner met assist van D. Batty Fleetwood Town 2-3
64' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt S. Morris met assist van D. Batty Fleetwood Town 3-3
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor C. Thompson Wycombe Wanderers
76' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
79' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mehmeti voor D. Horgan Wycombe Wanderers
80' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Scowen Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Andrew Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Fleetwood Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Fleetwood Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.