Nabeschouwing Gillingham - Ipswich Town (0-4) || League One 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Ipswich Town (0-4)

Het League One duel tussen Gillingham en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Alan Young geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Norwood, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Burns op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Ipswich Town, waarmee M. Bonne zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 73e minuut moest Gillingham verder met een man minder, nadat D. Phillips een tweede gele kaart kreeg. In de 85e minuut werd de stand op 0-4 gezet na een benutte penalty van Ipswich Town speler C. Chaplin.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ipswich Town.

LIVE Gillingham - Ipswich Town 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt J. Norwood met assist van S. Morsy Ipswich Town 0-1
11' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Donacien Ipswich Town
13' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns met assist van M. Bonne Ipswich Town 0-2
23' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Bonne met assist van M. Penney Ipswich Town 0-3
46' Wissel Gillingham Wissel T. Dickson-Peters voor D. Tutonda Gillingham
63' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
69' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Phillips Gillingham
71' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor J. Norwood Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel J. Pigott voor M. Bonne Ipswich Town
73' Tweede gele kaart Gillingham Tweede gele kaart voor D. Phillips Gillingham
79' Wissel Gillingham Wissel D. Lloyd-McGoldrick voor M. Carayol Gillingham
80' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor S. Aluko Ipswich Town
85' Penalty Ipswich Town Penalty C. Chaplin Ipswich Town 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Ipswich Town
Opstellingen Gillingham - Ipswich Town
De opstellingen van Gillingham en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.