Nabeschouwing Gillingham - Wycombe Wanderers (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 9 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Gillingham het zaterdag 9 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in MEMS Priestfield Stadium in Gillingham.

Via de Gillingham - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gillingham - Wycombe Wanderers (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Gillingham en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Vokes, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Gillingham kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Tucker, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 86e minuut moest Wycombe Wanderers verder met een man minder nadat L. Wing een rode kaart had gekregen. Het lukte Gillingham in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gillingham - Wycombe Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gillingham - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Gillingham Wissel R. McKenzie voor D. Tutonda Gillingham
11' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
20' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van B. Hanlan Wycombe Wanderers 0-1
27' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Scowen Wycombe Wanderers
46' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor C. Masterson Gillingham
63' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Wycombe Wanderers
64' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor C. Kelman Gillingham
66' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor D. Horgan Wycombe Wanderers
75' Doelpunt Gillingham Doelpunt J. Tucker Gillingham 1-1
78' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
83' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
86' Rode kaart Wycombe Wanderers Rode kaart voor L. Wing Wycombe Wanderers
89' Wissel Gillingham Wissel T. Dickson-Peters voor S. OKeefe Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Gillingham - Wycombe Wanderers
Opstellingen Gillingham - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Gillingham en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gillingham gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.