Nabeschouwing Ipswich Town - Morecambe (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 7 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Ipswich Town het zaterdag 7 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Morecambe (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Ipswich Town en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door C. Stockton, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Fraser, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette C. Stockton zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Morecambe de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ipswich Town nadat M. Bonne in de 91e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - Morecambe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton met assist van A. Gnahoua Morecambe 0-1
33' Wissel Morecambe Wissel S. Lavelle voor R. Delaney Morecambe
37' Wissel Ipswich Town Wissel J. Donacien voor A. Nsiala Ipswich Town
49' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor A. OConnor Morecambe
61' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt S. Fraser met assist van C. Chaplin Ipswich Town 1-1
62' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor W. McDonald Morecambe
72' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 1-2
75' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
76' Wissel Morecambe Wissel G. Leigh voor A. Gnahoua Morecambe
77' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Evans Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel M. Bonne voor C. Chaplin Ipswich Town
79' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor J. Pigott Ipswich Town
79' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Penney Ipswich Town
83' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Norwood Ipswich Town
91' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Bonne met assist van J. Norwood Ipswich Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Morecambe
Opstellingen Ipswich Town - Morecambe
De opstellingen van Ipswich Town en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.