Nabeschouwing Ipswich Town - Portsmouth (0-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Ipswich Town het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Portsmouth (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Ipswich Town en Portsmouth geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Ipswich Town dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Ipswich Town, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Chris Sarginson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ipswich Town - Portsmouth
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
15
5
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
106
97
Gevaarlijke aanvallen
47
38
Passes
539
256
Overtredingen
12
8
Buitenspel
2
2
Corners
11
3
Wissels
3
3
LIVE Ipswich Town - Portsmouth 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Wissel Ipswich Town Wissel T. Carroll voor S. Morsy Ipswich Town
30' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Thompson Portsmouth
48' Wissel Ipswich Town Wissel M. Bonne voor K. Jackson Ipswich Town
71' Wissel Portsmouth Wissel J. Morrell voor L. Thompson Portsmouth
77' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor D. Thompson Ipswich Town
77' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
82' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Donacien Ipswich Town
84' Wissel Portsmouth Wissel D. Hume voor A. OBrien Portsmouth
86' Wissel Portsmouth Wissel T. Walker voor G. Hirst Portsmouth
86' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor W. Burns Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Portsmouth
Opstellingen Ipswich Town - Portsmouth
De opstellingen van Ipswich Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Kieran McKenna
Basiselftal Ipswich Town
# Speler Pos.
28 Christian Walton K
44 Janoi Donacien V
26 Cameron Burgess V
6 Luke Woolfenden V
22 Dominic Thompson M
55 Sam Morsy M
12 Tyreeq Bakinson M
7 Wes Burns M
43 Bersant Celina A
19 Kayden Jackson A
21 Conor Chaplin A
Wissels Ipswich Town
# Speler Pos.
31 Václav Hladký K
24 Kane Vincent-Young V
25 Tom Carroll M
9 Joe Pigott A
10 James Norwood A
18 Macauley Bonne A
23 Omatsone Folarin Aluko A
Formatie 3-4-1-2
Coach Danny Cowley
Wissels Portsmouth
# Speler Pos.
28 Oliver Webber K
22 Liam Vincent V
3 Denver Hume V
38 Harry Jewitt-White M
25 Jade Jay Mingi M
21 Joseff Morrell M
9 Tyler Walker A
Voorbeschouwing Ipswich Town - Portsmouth

Ipswich Town en Portsmouth treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Portsmouth in de League One vond plaats op 19 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Portsmouth favoriet. 3 keer wist de ploeg van Ipswich Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Ipswich Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ipswich Town 1
Winst Portsmouth 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 9e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Ipswich Town - Portsmouth Opstelling Ipswich Town Opstelling Portsmouth Live Ipswich Town - Portsmouth Live Ipswich Town - Portsmouth kijken Ipswich Town - Portsmouth kijken Live Ipswich Town - Portsmouth stream Ipswich Town - Portsmouth Fox Sports Nabeschouwing Ipswich Town - Portsmouth Uitslag Ipswich Town - Portsmouth Statistieken Ipswich Town - Portsmouth League One 2021/2022 Ipswich Town - Portsmouth wedden Ipswich Town - Portsmouth gokken Ipswich Town - Portsmouth Unibet