Nabeschouwing Ipswich Town - Wigan Athletic (2-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 april 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Ipswich Town het dinsdag 19 april 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Wigan Athletic (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Ipswich Town en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door W. Keane, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Chaplin, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette S. Morsy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ipswich Town de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Wigan Athletic nadat W. Keane in de 86e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Ipswich Town - Wigan Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor K. Watts Wigan Athletic
40' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
42' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Woolfenden Ipswich Town
45' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van J. Bennett Wigan Athletic 0-1
46' Wissel Ipswich Town Wissel D. Thompson voor M. Penney Ipswich Town
60' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Lang Wigan Athletic
61' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Chaplin Ipswich Town 1-1
62' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Cousins voor S. Humphrys Wigan Athletic
69' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor M. Bonne Ipswich Town
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor W. Burns Ipswich Town
73' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt S. Morsy Ipswich Town 2-1
82' Wissel Wigan Athletic Wissel T. Pearce voor K. Watts Wigan Athletic
82' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Edwards voor J. Kerr Wigan Athletic
86' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van M. Power Wigan Athletic 2-2
96' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Bakinson Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Wigan Athletic
Opstellingen Ipswich Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Ipswich Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.