Nabeschouwing Leyton Orient - Barnsley (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Barnsley (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Leyton Orient en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 27 minuten. Joe Pigott maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Leyton Orient vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Barnsley kwam na 69 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Herbie Kane, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut kreeg Sam Cosgrove van Barnsley voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Barnsley de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Leyton Orient - Barnsley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Penalty Leyton Orient Penalty Joe Pigott Leyton Orient 1-0
46' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
59' Wissel Barnsley Wissel John McAtee voor Max Watters Barnsley
59' Wissel Barnsley Wissel Adam Phillips voor Josh Benson Barnsley
68' Wissel Leyton Orient Wissel Aaron Drinan voor Joe Pigott Leyton Orient
69' Doelpunt Barnsley Doelpunt Herbie Kane met assist van Devante Cole Barnsley 1-1
77' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor Devante Cole Barnsley
77' Wissel Barnsley Wissel Owen Dodgson voor Nicky Cadden Barnsley
88' Wissel Leyton Orient Wissel Shaqai Forde voor Ethan Galbraith Leyton Orient
89' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
89' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Sam Cosgrove Barnsley
91' Tweede gele kaart Barnsley Tweede gele kaart voor Sam Cosgrove Barnsley
91' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Sam Cosgrove Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Barnsley
Opstellingen Leyton Orient - Barnsley
De opstellingen van Leyton Orient en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.