Nabeschouwing Leyton Orient - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Richard Wellens in de 14e minuut, waardoor Leyton Orient met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 54 minuten was het Daniel Agyei die Leyton Orient op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Leyton Orient uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Leyton Orient - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
14' Rode kaart Leyton Orient Rode kaart voor Richard Wellens Leyton Orient
29' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jayden Sweeney Leyton Orient
54' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Daniel Agyei met assist van Jayden Sweeney Leyton Orient 1-0
58' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Dion Charles Bolton Wanderers
58' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
58' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
66' Wissel Leyton Orient Wissel Darren Pratley voor Jordan Brown Leyton Orient
70' Wissel Leyton Orient Wissel Ruel Sotiriou voor Max Sanders Leyton Orient
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Randell Williams voor Zachary Ashworth Bolton Wanderers
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Edmond-Paris Maghoma voor Kyle Dempsey Bolton Wanderers
87' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Daniel Agyei Leyton Orient
93' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Cameron Jerome Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Bolton Wanderers
Opstellingen Leyton Orient - Bolton Wanderers
De opstellingen van Leyton Orient en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.