Nabeschouwing Leyton Orient - Charlton Athletic (1-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 14:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het dinsdag 26 december 2023 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Charlton Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 1-0 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door Omar Beckles, waarmee Leyton Orient met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Charlton Athletic dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Middleton, waardoor Leyton Orient de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Leyton Orient - Charlton Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

55' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Daniel Happe Leyton Orient
61' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Rob Hunt Leyton Orient
67' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Thomas James Leyton Orient
70' Wissel Leyton Orient Wissel Jordan Brown voor Thomas James Leyton Orient
76' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Chem Campbell Charlton Athletic
76' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Omar Beckles Leyton Orient
78' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Agyei voor Ethan Galbraith Leyton Orient
80' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Omar Beckles met assist van Daniel Agyei Leyton Orient 1-0
83' Wissel Charlton Athletic Wissel Nathan Asiimwe voor Tayo Edun Charlton Athletic
83' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Scott Fraser Charlton Athletic
84' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Theodore Archibald Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Idris El Mizouni Leyton Orient
92' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor George Dobson Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Charlton Athletic
Opstellingen Leyton Orient - Charlton Athletic
De opstellingen van Leyton Orient en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.