Nabeschouwing Leyton Orient - Cheltenham Town (3-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Cheltenham Town (3-1)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 3-1 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ethan Galbraith, waarmee Leyton Orient met 1-0 de leiding nam. Leyton Orient vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. ONeill op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Ruel Sotiriou namens Leyton Orient het doel wist te vinden in de 85e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 97 minuten deed Joe Nuttall iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cheltenham Town werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Cheltenham Town echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Leyton Orient.

LIVE Leyton Orient - Cheltenham Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ethan Galbraith met assist van George Moncur Leyton Orient 1-0
35' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Lewis Freestone Cheltenham Town
44' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt O. ONeill met assist van Jordan Brown Leyton Orient 2-0
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Lewis Freestone Cheltenham Town
53' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jordan Brown Leyton Orient
59' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ethan Galbraith Leyton Orient
61' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor Aidan Keena Cheltenham Town
62' Wissel Leyton Orient Wissel Jack Simpson voor Omar Beckles Leyton Orient
65' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor O. ONeill Leyton Orient
68' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Harrop voor George Lloyd Cheltenham Town
70' Wissel Leyton Orient Wissel Dan Agyei voor Khayon Edwards Leyton Orient
70' Wissel Leyton Orient Wissel Shaqai Forde voor O. ONeill Leyton Orient
77' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor George Moncur Leyton Orient
78' Wissel Leyton Orient Wissel Rob Hunt voor Zech Obiero Leyton Orient
85' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ruel Sotiriou met assist van Dan Agyei Leyton Orient 3-0
97' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Joe Nuttall Cheltenham Town 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Cheltenham Town
Opstellingen Leyton Orient - Cheltenham Town
De opstellingen van Leyton Orient en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.