Nabeschouwing Leyton Orient - Lincoln City (0-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 21 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het dinsdag 21 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Lincoln City (0-1)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 0-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door Ethan Hamilton, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Samuel Allison, waardoor Lincoln City de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Leyton Orient - Lincoln City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
35' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Richard Wellens Leyton Orient
53' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Timothy Eyoma Lincoln City
61' Wissel Lincoln City Wissel Jack Burroughs voor Dylan Duffy Lincoln City
61' Wissel Lincoln City Wissel Daniel Mandroiu voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
64' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Joe Pigott Leyton Orient
70' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Brandon Cooper Leyton Orient
70' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Jack Vale Lincoln City
74' Wissel Leyton Orient Wissel Ethan Galbraith voor Darren Pratley Leyton Orient
74' Wissel Leyton Orient Wissel Ed Turns voor Jayden Sweeney Leyton Orient
78' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Daniel Happe Leyton Orient
81' Wissel Leyton Orient Wissel Shaqai Forde voor Aaron Drinan Leyton Orient
89' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Ethan Hamilton met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 0-1
92' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
92' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Jaden Brown Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Lincoln City
Opstellingen Leyton Orient - Lincoln City
De opstellingen van Leyton Orient en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leyton Orient gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.