Nabeschouwing Leyton Orient - Portsmouth (0-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Leyton Orient het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Brisbane Road in London.

Via de Leyton Orient - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leyton Orient - Portsmouth (0-4)

Het League One duel tussen Leyton Orient en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-4 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Leyton Orient - Portsmouth
LIVE Leyton Orient - Portsmouth 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leyton Orient - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leyton Orient - Portsmouth
Opstellingen Leyton Orient - Portsmouth

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leyton Orient - Portsmouth

Leyton Orient en Portsmouth treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leyton Orient en Portsmouth in de League One vond plaats op 12 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leyton Orient. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Leyton Orient favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Portsmouth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leyton Orient 2
Winst Portsmouth 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leyton Orient op een 16e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leyton Orient - Portsmouth Opstelling Leyton Orient Opstelling Portsmouth Live Leyton Orient - Portsmouth Live Leyton Orient - Portsmouth kijken Leyton Orient - Portsmouth kijken Live Leyton Orient - Portsmouth stream Leyton Orient - Portsmouth Fox Sports Nabeschouwing Leyton Orient - Portsmouth Uitslag Leyton Orient - Portsmouth Statistieken Leyton Orient - Portsmouth League One 2023/2024 Leyton Orient - Portsmouth wedden Leyton Orient - Portsmouth gokken Leyton Orient - Portsmouth Unibet