Nabeschouwing Lincoln City - Bolton Wanderers (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 20:45 uur



In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Bolton Wanderers (0-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door A. Sarcevic, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Lincoln City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Bolton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Lincoln City - Bolton Wanderers
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
48
57
Gevaarlijke aanvallen
25
38
Passes
264
299
Overtredingen
9
10
Buitenspel
1
0
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Lincoln City - Bolton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
39' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Isgrove voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
69' Wissel Bolton Wanderers Wissel E. Kachunga voor E. Doyle Bolton Wanderers
71' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
75' Wissel Lincoln City Wissel C. Bramall voor A. Scully Lincoln City
77' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Sarcevic met assist van E. Kachunga Bolton Wanderers 0-1
81' Wissel Lincoln City Wissel D. NLundulu voor L. Sorensen Lincoln City
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Lee voor A. Sarcevic Bolton Wanderers
86' Wissel Lincoln City Wissel L. Fiorini voor C. McGrandles Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Bolton Wanderers
Opstellingen Lincoln City - Bolton Wanderers
De opstellingen van Lincoln City en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Michael Appleton
Basiselftal Lincoln City
# Speler Pos.
1 Joshua Griffiths K
5 Adam Jackson V
2 Regan Poole V
7 Adetayo Edun V
3 Max Melbourne V
23 Liam Bridcutt M
18 Conor McGrandles M
21 Lasse Sørensen M
14 Hakeem Adelakun A
11 Anthony Scully A
9 Tom Hopper A
Wissels Lincoln City
# Speler Pos.
31 Sam Long K
15 Cohen Bramall V
4 Lewis Montsma V
19 Lewis Fiorini M
8 James Jones M
20 Dan Nlundulu A
17 Remy Longdon A
Formatie 4-2-3-1
Coach Ian Ross Evatt
Wissels Bolton Wanderers
# Speler Pos.
1 Matt Gilks K
21 Harry Brockbank V
27 Alex Baptiste V
20 Kieran Lee M
25 George Thomason M
23 Lloyd Isgrove M
24 Elias Kachunga A
Voorbeschouwing Lincoln City - Bolton Wanderers

Lincoln City en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 4 april 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lincoln City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lincoln City 1
Winst Bolton Wanderers 0
Gelijkspel 1
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 8e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Lincoln City - Bolton Wanderers Opstelling Lincoln City Opstelling Bolton Wanderers Live Lincoln City - Bolton Wanderers Live Lincoln City - Bolton Wanderers kijken Lincoln City - Bolton Wanderers kijken Live Lincoln City - Bolton Wanderers stream Lincoln City - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Lincoln City - Bolton Wanderers Uitslag Lincoln City - Bolton Wanderers Statistieken Lincoln City - Bolton Wanderers League One 2021/2022 Lincoln City - Bolton Wanderers wedden Lincoln City - Bolton Wanderers gokken Lincoln City - Bolton Wanderers Unibet