Nabeschouwing Lincoln City - Bristol Rovers (5-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Bristol Rovers (5-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Scott Simpson geëindigd in een 5-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Paudie OConnor , waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joe Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee Joe Taylor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lincoln City geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Joe Taylor. Bristol Rovers kreeg een penalty toegewezen in de 71e minuut, wat de ideale kans was om te scoren. Achter de bal stond A. Evans die de penalty echter niet wist te benutten, waardoor de 4-0 tussenstand op het scorebord bleef staan. Na 76 minuten kon Ethan Erhahon van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Lincoln City het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken. Het vijfde doelpunt van Lincoln City werd gemaakt in de 81e minuut door Reeco Hackett, waarmee het niveauverschil tussen beide ploegen verder in score werd uitgedrukt.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Simpson en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Bristol Rovers 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Paudie OConnor  met assist van Daniel Mandroiu Lincoln City 1-0
19' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 2-0
23' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor Lincoln City 3-0
28' Wissel Bristol Rovers Wissel James Connolly voor T. Crama Bristol Rovers
28' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Hoole voor J. Brown Bristol Rovers
49' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Erhahon Lincoln City
46' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Michael Skubala Lincoln City
55' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 4-0
62' Wissel Bristol Rovers Wissel Brandon Aguilera voor S. Finley Bristol Rovers
62' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor H. Vale Bristol Rovers
65' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Jovon Makama Lincoln City
69' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Joe Taylor Lincoln City
71' Penalty gemist Bristol Rovers Penalty gemist A. Evans A. Evans Bristol Rovers
71' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Sean Roughan Lincoln City
76' Tweede gele kaart Lincoln City Tweede gele kaart voor Ethan Erhahon Lincoln City
80' Wissel Bristol Rovers Wissel Harry Vaughan voor S. Sinclair Bristol Rovers
81' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Reeco Hackett met assist van Sean Roughan Lincoln City 5-0
82' Wissel Lincoln City Wissel Teddy Bishop voor Jack Moylan Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel Adam Jackson voor Jovon Makama Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
85' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Brandon Aguilera Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Bristol Rovers
Opstellingen Lincoln City - Bristol Rovers
De opstellingen van Lincoln City en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.