Nabeschouwing Lincoln City - Charlton Athletic (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Stockley zette Lincoln City op een 1-0 voorsprong in de 58e minuut van de wedstrijd. Charlton Athletic kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Lavelle, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette R. Poole zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Webb, waardoor Lincoln City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor R. Poole Lincoln City
13' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
19' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor E. Lee Charlton Athletic
22' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor H. Arter Charlton Athletic
56' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor J. Davison Charlton Athletic
58' Eigen doelpunt Lincoln City Eigen doelpunt J. Stockley Lincoln City 1-0
63' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Lavelle Charlton Athletic 1-1
71' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Stockley Charlton Athletic
80' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Watson voor H. Arter Charlton Athletic
88' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Kirk Charlton Athletic
88' Wissel Lincoln City Wissel H. Adelakun voor L. Sorensen Lincoln City
91' Doelpunt Lincoln City Doelpunt R. Poole met assist van C. Maguire Lincoln City 2-1
95' Wissel Lincoln City Wissel D. NLundulu voor C. Maguire Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Charlton Athletic
Opstellingen Lincoln City - Charlton Athletic
De opstellingen van Lincoln City en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.