Nabeschouwing Lincoln City - Charlton Athletic (3-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 24 oktober 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het dinsdag 24 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Charlton Athletic (3-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Alfie May, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Lincoln City kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Hakeeb Adelakun, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette Hakeeb Adelakun zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Lincoln City vergroot nadat Sean Roughan de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Charlton Athletic 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Alfie May met assist van Tyreece Campbell Charlton Athletic 0-1
33' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Hakeeb Adelakun met assist van Jack Burroughs Lincoln City 1-1
57' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Hakeeb Adelakun met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 2-1
61' Wissel Charlton Athletic Wissel Panutche Camará voor Miles Leaburn Charlton Athletic
72' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
74' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Scott Fraser Charlton Athletic
74' Wissel Charlton Athletic Wissel Chem Campbell voor Tyreece Campbell Charlton Athletic
78' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Sean Roughan met assist van Jack Vale Lincoln City 3-1
79' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Alistair Smith Lincoln City
84' Wissel Charlton Athletic Wissel Slobodan Tedić voor Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic
89' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Charlton Athletic
Opstellingen Lincoln City - Charlton Athletic

Voorbeschouwing Lincoln City - Charlton Athletic

Lincoln City en Charlton Athletic treffen elkaar in de 15e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Middleton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 7 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Lincoln City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Charlton Athletic slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 3
Winst Charlton Athletic 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 12e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 10e plaats.