Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Fleetwood Town (2-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Promise Omochere, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. In de 48e minuut kreeg Bosun Lawal van Fleetwood Town voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Fleetwood Town de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Ben House namens Lincoln City in de 53e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 57e minuut was het Lincoln City dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van Lasse Sörensen, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Daniel Middleton, waardoor Lincoln City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Fleetwood Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Paudie OConnor  Lincoln City
34' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Promise Omochere met assist van Jayden Stockley Fleetwood Town 0-1
41' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Bosun Lawal Fleetwood Town
47' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ben House Lincoln City
47' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Jayden Stockley Fleetwood Town
48' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Erhahon Lincoln City
48' Tweede gele kaart Fleetwood Town Tweede gele kaart voor Bosun Lawal Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Graydon voor Promise Omochere Fleetwood Town
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Harrison Holgate voor Ronan Coughlan Fleetwood Town
53' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Ben House met assist van Reeco Hackett Lincoln City 1-1
57' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Lasse Sörensen Lincoln City 2-1
61' Wissel Fleetwood Town Wissel Phoenix Patterson voor Elijah Campbell Fleetwood Town
61' Wissel Fleetwood Town Wissel Armando Quitirna voor Ryan Broom Fleetwood Town
68' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Ben House Lincoln City
75' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Adam Jackson Lincoln City
89' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Fleetwood Town
Opstellingen Lincoln City - Fleetwood Town
De opstellingen van Lincoln City en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.