Nabeschouwing Lincoln City - Leyton Orient (1-0) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het vrijdag 29 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Leyton Orient (1-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 90e minuut door Jovon Makama, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Leyton Orient dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Carl Brook, waardoor Lincoln City de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Lincoln City - Leyton Orient 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Reeco Hackett Lincoln City
55' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Max Sanders Leyton Orient
61' Wissel Leyton Orient Wissel George Moncur voor Max Sanders Leyton Orient
61' Wissel Leyton Orient Wissel O. ONeill voor Shaqai Forde Leyton Orient
64' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Jack Moylan Lincoln City
68' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jordan Brown Leyton Orient
73' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
78' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
78' Wissel Leyton Orient Wissel Joe Pigott voor Darren Pratley  Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Daniel Adu-Adjei voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
85' Wissel Leyton Orient Wissel Ethan Galbraith voor Idris El Mizouni Leyton Orient
88' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
89' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Daniel Mândroiu Lincoln City
90' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jovon Makama Lincoln City 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Leyton Orient
Opstellingen Lincoln City - Leyton Orient
De opstellingen van Lincoln City en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.