Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (1-2) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 december 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het vrijdag 29 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Northampton Town (1-2)

Het League One duel tussen Lincoln City en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 1-2 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Jon Guthrie, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Northampton Town vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Kieron Bowie op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 61e minuut wist Lincoln City de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Timothy Eyoma. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lincoln City kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 76e minuut werd Paudie OConnor  van Lincoln City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Lincoln City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew Corlett, waardoor Northampton Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Northampton Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor William Hondermarck Northampton Town
26' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor J. Brady Northampton Town
30' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Jon Guthrie met assist van Marc Leonard Northampton Town 0-1
41' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Teddy Bishop Lincoln City
47' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Kieron Bowie Northampton Town
58' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Kieron Bowie met assist van Marc Leonard Northampton Town 0-2
59' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Jack Burroughs Lincoln City
61' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Timothy Eyoma met assist van Ethan Hamilton Lincoln City 1-2
61' Wissel Northampton Town Wissel Akinwale Odimayo voor Kieron Bowie Northampton Town
72' Wissel Lincoln City Wissel Olamide Shodipo voor Ethan Erhahon Lincoln City
76' Rode kaart Lincoln City Rode kaart voor Paudie OConnor  Lincoln City
79' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Jon Guthrie Northampton Town
82' Wissel Northampton Town Wissel Danny Hylton voor William Hondermarck Northampton Town
85' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Lasse Sörensen Lincoln City
86' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
86' Wissel Lincoln City Wissel Alistair Smith voor Teddy Bishop Lincoln City
94' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tyreece Simpson Northampton Town
98' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Danny Hylton Northampton Town
90' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Akinwale Odimayo Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Northampton Town
Opstellingen Lincoln City - Northampton Town
De opstellingen van Lincoln City en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.