Nabeschouwing Lincoln City - Peterborough United (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Peterborough United (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Lincoln City en Peterborough United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Peterborough United, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Thomas Parsons niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lincoln City - Peterborough United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Reeco Hackett Lincoln City
22' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Darren Ferguson Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor David Ajiboye Peterborough United
66' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Joel Randall Peterborough United
67' Wissel Lincoln City Wissel Daniel Mandroiu voor Teddy Bishop Lincoln City
68' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Joe Taylor Lincoln City
81' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Freddie Draper Lincoln City
86' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
94' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Harrison Burrows Peterborough United
93' Wissel Lincoln City Wissel Jack Burroughs voor Reeco Hackett Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Peterborough United
Opstellingen Lincoln City - Peterborough United
De opstellingen van Lincoln City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln City - Peterborough United

Lincoln City en Peterborough United treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Thomas Parsons en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Peterborough United in de League One vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Lincoln City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Lincoln City. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 1
Winst Peterborough United 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 12e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 2e plaats.