Nabeschouwing Lincoln City - Rotherham United (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 14 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het dinsdag 14 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Rotherham United (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Lincoln City en Rotherham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door M. Smith, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Lincoln City kwam na 55 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van L. Fiorini, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Rotherham United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Wissel Lincoln City Wissel L. Fiorini voor C. McGrandles Lincoln City
22' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Smith met assist van F. Ladapo Rotherham United 0-1
55' Doelpunt Lincoln City Doelpunt L. Fiorini met assist van C. Maguire Lincoln City 1-1
56' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
66' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor A. Jackson Lincoln City
67' Wissel Lincoln City Wissel H. Adelakun voor C. Maguire Lincoln City
68' Wissel Rotherham United Wissel W. Grigg voor F. Ladapo Rotherham United
69' Wissel Rotherham United Wissel K. Sadlier voor T. Bola Rotherham United
71' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor J. Mattock Rotherham United
81' Wissel Rotherham United Wissel B. Wiles voor J. Lindsay Rotherham United
81' Wissel Lincoln City Wissel C. Bramall voor J. Robson Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Rotherham United
Opstellingen Lincoln City - Rotherham United
De opstellingen van Lincoln City en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lincoln City - Rotherham United

Lincoln City en Rotherham United treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Barrott en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lincoln City en Rotherham United in de League One vond plaats op 7 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Lincoln City als Rotherham United wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Lincoln City 1
Winst Rotherham United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lincoln City op een 16e positie staat, terwijl we Rotherham United terugvinden op de 13e plaats.