Nabeschouwing Lincoln City - Sheffield Wednesday (3-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Sheffield Wednesday (3-1)

Het League One duel tussen Lincoln City en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Marquis. Sheffield Wednesday kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Berahino, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette B. Norton-Cuffy zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Lincoln City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Lincoln City vergroot nadat J. Marquis de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Lincoln City.

LIVE Lincoln City - Sheffield Wednesday 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Marquis met assist van M. Whittaker Lincoln City 1-0
16' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Maguire Lincoln City
29' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
29' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
33' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Berahino met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 1-1
62' Doelpunt Lincoln City Doelpunt B. Norton-Cuffy met assist van T. Hopper Lincoln City 2-1
67' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Gregory voor C. Paterson Sheffield Wednesday
68' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Kamberi voor S. Berahino Sheffield Wednesday
75' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor G. Byers Sheffield Wednesday
76' Doelpunt Lincoln City Doelpunt J. Marquis met assist van C. McGrandles Lincoln City 3-1
94' Wissel Lincoln City Wissel J. Wright voor J. Griffiths Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Sheffield Wednesday
Opstellingen Lincoln City - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Lincoln City en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.