Nabeschouwing Lincoln City - Shrewsbury Town (3-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 27 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het dinsdag 27 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Shrewsbury Town (3-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 3-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Teddy Bishop, waarmee Lincoln City met 1-0 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Reeco Hackett op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee Lasse Sörensen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Lincoln City kreeg een penalty toegewezen in de 67e minuut, die werd genomen door Teddy Bishop. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Edwards, waardoor Lincoln City dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Lincoln City - Shrewsbury Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Teddy Bishop Lincoln City 1-0
23' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Ryan Bowman Shrewsbury Town
42' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Taylor Perry voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel Jack Hinchy voor Nohan Kenneh Shrewsbury Town
58' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Reeco Hackett met assist van Joe Taylor Lincoln City 2-0
67' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Lasse Sörensen Lincoln City 3-0
67' Penalty gemist Lincoln City Penalty gemist Teddy Bishop Teddy Bishop Lincoln City
73' Wissel Lincoln City Wissel Jack Moylan voor Ben House Lincoln City
73' Wissel Lincoln City Wissel Daniel Mandroiu voor Teddy Bishop Lincoln City
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
75' Wissel Shrewsbury Town Wissel Aiden OBrien voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
82' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
85' Wissel Shrewsbury Town Wissel Roland Idowu voor Jack Hinchy Shrewsbury Town
86' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Shrewsbury Town
Opstellingen Lincoln City - Shrewsbury Town
De opstellingen van Lincoln City en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.