Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers (2-0)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-0 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Eisa, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Twine op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons.

LIVE Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Eisa Milton Keynes Dons 1-0
34' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor A. Morley Bolton Wanderers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor A. Morley Bolton Wanderers
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Wickham voor M. Eisa Milton Keynes Dons
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor D. John Bolton Wanderers
72' Wissel Bolton Wanderers Wissel J. Bodvarsson voor A. Bakayoko Bolton Wanderers
74' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van K. Kesler Hayden Milton Keynes Dons 2-0
76' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Bolton Wanderers

Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Milton Keynes Dons als Bolton Wanderers wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 1
Winst Bolton Wanderers 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 3e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 10e plaats.