Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham (0-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 1 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 1 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham (0-0)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Milton Keynes Dons en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Milton Keynes Dons dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Milton Keynes Dons, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Charles Breakspear niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Milton Keynes Dons - Gillingham 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. McKenzie Gillingham
24' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
45' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Carayol Gillingham
61' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
63' Wissel Gillingham Wissel D. Tutonda voor V. Oliver Gillingham
65' Wissel Milton Keynes Dons Wissel E. Robson voor M. Eisa Milton Keynes Dons
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor J. McEachran Milton Keynes Dons
77' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor D. Lloyd-McGoldrick Gillingham
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor T. Parrott Milton Keynes Dons
87' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor D. Phillips Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Gillingham
Opstellingen Milton Keynes Dons - Gillingham
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Gillingham

Milton Keynes Dons en Gillingham treffen elkaar in de 26e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Gillingham in de League One vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Gillingham favoriet. 8 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 7
Winst Gillingham 8
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 7e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 23e plaats.