Nabeschouwing Morecambe - Accrington Stanley (3-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Accrington Stanley (3-3)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Morecambe en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Stockton, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van C. Bishop in de 19e minuut zorgde er even later voor dat Accrington Stanley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 21e minuut zette M. Butcher zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Accrington Stanley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 27 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Phillips de 2-2 maakte voor Morecambe. In de 38e minuut werd S. McLoughlin van Morecambe met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Morecambe met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Accrington Stanley kwam op voorsprong nadat C. Bishop de 2-3 wist te maken na 68 minuten. Even later in de wedstrijd werd de 3-3 gescoord door C. Stockton van Morecambe,waardoor beide ploegen in de 81e minuut toch weer op gelijke hoogte kwamen te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Marc Edwards en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Morecambe - Accrington Stanley 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton met assist van A. Phillips Morecambe 1-0
19' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
19' Penalty Accrington Stanley Penalty C. Bishop Accrington Stanley 1-1
21' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Butcher met assist van S. Conneely Accrington Stanley 1-2
27' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Phillips met assist van A. Gnahoua Morecambe 2-2
38' Rode kaart Morecambe Rode kaart voor S. McLoughlin Morecambe
39' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
40' Wissel Morecambe Wissel A. McCalmont voor W. McDonald Morecambe
59' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor A. Gnahoua Morecambe
63' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Pell voor L. Mansell Accrington Stanley
63' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Nolan voor E. Hamilton Accrington Stanley
68' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt C. Bishop Accrington Stanley 2-3
78' Wissel Morecambe Wissel J. McPake voor A. Phillips Morecambe
79' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Leigh voor S. Conneely Accrington Stanley
81' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 3-3
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Accrington Stanley
Opstellingen Morecambe - Accrington Stanley
De opstellingen van Morecambe en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.