Nabeschouwing Morecambe - Burton Albion (3-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 2 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Burton Albion (3-0)

Het League One duel tussen Morecambe en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 3-0 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Gnahoua, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest C. Shaughnessy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Ross Joyce een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Burton Albion verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Morecambe via een goal van A. Phillips in de 50e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 46e minuut volgde een derde treffer van Morecambe, waarmee C. Stockton zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ross Joyce, waardoor Morecambe dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Morecambe - Burton Albion 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Connolly Morecambe
41' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Gnahoua met assist van A. Wildig Morecambe 1-0
43' Rode kaart Burton Albion Rode kaart voor C. Shaughnessy Burton Albion
50' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Phillips met assist van C. Stockton Morecambe 2-0
46' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 3-0
46' Wissel Morecambe Wissel T. Diagouraga voor O. Fane Morecambe
57' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor C. Saydee Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel G. Yahyai voor L. Moult Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor C. Gilligan Burton Albion
71' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor A. Oshilaja Burton Albion
77' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor R. McLaughlin Morecambe
85' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor A. Phillips Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Burton Albion
Opstellingen Morecambe - Burton Albion
De opstellingen van Morecambe en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.