Nabeschouwing Morecambe - Crewe Alexandra (1-2) || League One 2021/2022

Woensdag 29 december 2021 - 20:45 uur



In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het woensdag 29 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Crewe Alexandra (1-2)

Het League One duel tussen Morecambe en Crewe Alexandra is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-2 overwinning voor Crewe Alexandra. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door G. Leigh, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Porter, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette L. Murphy zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Crewe Alexandra de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Seb Stockbridge, waardoor Crewe Alexandra dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Morecambe - Crewe Alexandra
Goals
1
2
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
7
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
53
66
Gevaarlijke aanvallen
28
33
Passes
273
378
Overtredingen
10
9
Buitenspel
0
5
Corners
7
5
Wissels
3
3
LIVE Morecambe - Crewe Alexandra 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
36' Doelpunt Morecambe Doelpunt G. Leigh met assist van A. Phillips Morecambe 1-0
42' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor R. Adebisi Crewe Alexandra
48' Wissel Morecambe Wissel T. Diagouraga voor A. Phillips Morecambe
52' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt C. Porter met assist van T. Lowery Crewe Alexandra 1-1
52' Wissel Crewe Alexandra Wissel K. Ramsay voor R. Adebisi Crewe Alexandra
58' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt L. Murphy Crewe Alexandra 1-2
59' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
68' Wissel Morecambe Wissel A. Gnahoua voor J. Obika Morecambe
70' Wissel Morecambe Wissel W. McDonald voor A. Wildig Morecambe
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel T. Johnson voor C. Ainley Crewe Alexandra
85' Wissel Crewe Alexandra Wissel S. Robertson voor O. Finney Crewe Alexandra
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Crewe Alexandra
Opstellingen Morecambe - Crewe Alexandra
De opstellingen van Morecambe en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Stephen Robinson
Wissels Morecambe
# Speler Pos.
20 Jokull Andersson K
15 Ryan Delaney V
16 Jacob Mensah V
8 Toumani Diagouraga M
7 Wes McDonald M
24 Arthur Gnahoua A
27 Shayon Harrison A
Formatie 5-3-2
Coach David Artell
Basiselftal Crewe Alexandra
# Speler Pos.
31 Dave Richards K
22 Billy Sass-Davies V
3 Rio Adebisi V
28 Zac Williams V
11 Callum Ainley V
6 Luke Offord V
16 Luke Murphy M
14 Oliver Finney M
8 Tom Lowery M
9 Chris Porter A
12 Mikael Mandron A
Voorbeschouwing Morecambe - Crewe Alexandra

Morecambe en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Morecambe en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 21 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Morecambe. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Morecambe favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Morecambe 1
Winst Crewe Alexandra 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Morecambe op een 21e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Morecambe - Crewe Alexandra Opstelling Morecambe Opstelling Crewe Alexandra Live Morecambe - Crewe Alexandra Live Morecambe - Crewe Alexandra kijken Morecambe - Crewe Alexandra kijken Live Morecambe - Crewe Alexandra stream Morecambe - Crewe Alexandra Fox Sports Nabeschouwing Morecambe - Crewe Alexandra Uitslag Morecambe - Crewe Alexandra Statistieken Morecambe - Crewe Alexandra League One 2021/2022 Morecambe - Crewe Alexandra wedden Morecambe - Crewe Alexandra gokken Morecambe - Crewe Alexandra Unibet