Nabeschouwing Morecambe - Ipswich Town (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 26 februari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 26 februari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Ipswich Town (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Morecambe en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. Wildig, waarmee Morecambe met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ipswich Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk W. Burns die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Morecambe - Ipswich Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Morecambe Wissel A. Phillips voor J. Ayunga Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel A. Wildig voor R. Cooney Morecambe
59' Doelpunt Morecambe Doelpunt A. Wildig met assist van A. Phillips Morecambe 1-0
62' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Bonne Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel B. Celina voor S. Aluko Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor M. Bonne Ipswich Town
69' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor J. Norwood Ipswich Town
86' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt W. Burns Ipswich Town 1-1
88' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Bakinson Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Ipswich Town
Opstellingen Morecambe - Ipswich Town
De opstellingen van Morecambe en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Morecambe - Ipswich Town

Morecambe en Ipswich Town treffen elkaar in de 36e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Morecambe en Ipswich Town in de League One vond plaats op 7 augustus 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Winst Morecambe 0
Winst Ipswich Town 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Morecambe op een 21e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 9e plaats.