Nabeschouwing Morecambe - Shrewsbury Town (2-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 14 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Morecambe het zaterdag 14 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Shrewsbury Town (2-0)

Het League One duel tussen Morecambe en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 2-0 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 34 minuten. A. Phillips maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Morecambe vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Morecambe vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Stockton op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Morecambe.

LIVE Morecambe - Shrewsbury Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Davis Shrewsbury Town
34' Penalty Morecambe Penalty A. Phillips Morecambe 1-0
44' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton Morecambe 2-0
46' Wissel Shrewsbury Town Wissel S. Cosgrove voor N. Ogbeta Shrewsbury Town
54' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor S. McLoughlin Morecambe
60' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Daniels voor R. Pyke Shrewsbury Town
61' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Cooney Morecambe
63' Wissel Morecambe Wissel A. McCalmont voor A. Phillips Morecambe
66' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Pierre Shrewsbury Town
77' Wissel Morecambe Wissel W. McDonald voor J. McPake Morecambe
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor E. Bennett Shrewsbury Town
92' Wissel Morecambe Wissel S. Wootton voor S. McLoughlin Morecambe
94' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Daniels Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Shrewsbury Town
Opstellingen Morecambe - Shrewsbury Town
De opstellingen van Morecambe en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.