Nabeschouwing Northampton Town - Blackpool (0-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 12 maart 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het dinsdag 12 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Blackpool (0-1)

Het League One duel tussen Northampton Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 0-1 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door Matthew Pennington, waarmee Blackpool met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Blackpool dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Blackpool uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Northampton Town - Blackpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jack Sowerby Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Mitchell Pinnock voor Patrick Brough Northampton Town
55' Doelpunt Blackpool Doelpunt Matthew Pennington Blackpool 0-1
66' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Liam Moore Northampton Town
66' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Kieron Bowie Northampton Town
73' Wissel Northampton Town Wissel Ben Fox voor Jack Sowerby Northampton Town
73' Wissel Blackpool Wissel Matthew Virtue-Thick voor Oliver Norburn Blackpool
76' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Louis Appéré Northampton Town
83' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Jake Beesley Blackpool
83' Wissel Blackpool Wissel CJ Hamilton voor Karamoko Dembélé Blackpool
94' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Jordan Rhodes Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Blackpool
Opstellingen Northampton Town - Blackpool
De opstellingen van Northampton Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Northampton Town - Blackpool

Northampton Town en Blackpool treffen elkaar in de 38e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Bell en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Blackpool in de League One vond plaats op 28 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Northampton Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Blackpool favoriet. 4 keer wist de ploeg van Northampton Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Northampton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Northampton Town 2
Winst Blackpool 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 11e positie staat, terwijl we Blackpool terugvinden op de 8e plaats.