Nabeschouwing Northampton Town - Bolton Wanderers (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Bolton Wanderers (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Northampton Town en Bolton Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Northampton Town kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Kieron Bowie. In de 24e minuut moest Ian Ross Evatt van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Jeremy Simpson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bolton Wanderers verder met een speler minder. In de 27e minuut moest Bolton Wanderers verder met een man minder nadat George Thomason een rode kaart had gekregen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Carlos Mendes de gelijkmaker voor Bolton Wanderers in de 74e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Northampton Town - Bolton Wanderers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Kieron Bowie Northampton Town 1-0
23' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
24' Rode kaart Bolton Wanderers Rode kaart voor Ian Ross Evatt Bolton Wanderers
27' Rode kaart Bolton Wanderers Rode kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
35' Wissel Northampton Town Wissel Harvey Lintott voor Aaron McGowan Northampton Town
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Collins voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
46' Wissel Bolton Wanderers Wissel Carlos Mendes voor Calvin Ramsay Bolton Wanderers
46' Wissel Northampton Town Wissel Louie Moulden voor Lee Burge Northampton Town
54' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
63' Wissel Northampton Town Wissel Ben Fox voor Dominic Gape Northampton Town
74' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Carlos Mendes Bolton Wanderers 1-1
76' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jack Iredale voor Caleb Taylor Bolton Wanderers
77' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
77' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
77' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor William Hondermarck Northampton Town
83' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
91' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Gethin Jones Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Northampton Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Northampton Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.