Nabeschouwing Northampton Town - Charlton Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Northampton Town en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Charlton Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Karoy Anderson. Northampton Town kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Louis Appéré, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Northampton Town - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Karoy Anderson met assist van Tennai Watson Charlton Athletic 0-1
33' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tyreece Simpson Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Ben Fox voor Jordan Willis Northampton Town
59' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor Kieron Bowie Northampton Town
59' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Tyreece Simpson Northampton Town
63' Wissel Northampton Town Wissel Jack Sowerby voor Shaun McWilliams Northampton Town
68' Wissel Charlton Athletic Wissel Freddie Ladapo voor Daniel Kanu Charlton Athletic
71' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Conor Coventry Charlton Athletic
76' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Patrick Brough Northampton Town
80' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Louis Appéré Northampton Town 1-1
87' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Alfie May Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel Michael Hector voor Tennai Watson Charlton Athletic
96' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Marc Leonard Northampton Town
92' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Rarmani Edmonds-Green Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Charlton Athletic
Opstellingen Northampton Town - Charlton Athletic
De opstellingen van Northampton Town en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.