Nabeschouwing Northampton Town - Oxford United (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Oxford United (2-1)

Het League One duel tussen Northampton Town en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Kieron Bowie, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Cameron Brannagan in de 62e minuut zorgde er even later voor dat Oxford United weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 97e minuut zette Tyreece Simpson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Northampton Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Northampton Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Northampton Town - Oxford United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Oxford United Wissel Tyler Goodrham voor Josh Murphy Oxford United
50' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Kieron Bowie met assist van Mitchell Pinnock Northampton Town 1-0
62' Penalty Oxford United Penalty Cameron Brannagan Oxford United 1-1
66' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Patrick Brough Northampton Town
68' Wissel Northampton Town Wissel Jon Guthrie voor Jordan Willis Northampton Town
68' Wissel Northampton Town Wissel Akinwale Odimayo voor Patrick Brough Northampton Town
70' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Stanley Mills Oxford United
80' Wissel Oxford United Wissel Gatlin ODonkor voor Mark Harris Oxford United
91' Wissel Northampton Town Wissel William Hondermarck voor Jack Sowerby Northampton Town
91' Wissel Northampton Town Wissel Danny Hylton voor Kieron Bowie Northampton Town
91' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Sam Hoskins Northampton Town
97' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Tyreece Simpson met assist van Mitchell Pinnock Northampton Town 2-1
98' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tyreece Simpson Northampton Town
92' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Ciaron Brown Oxford United
91' Wissel Oxford United Wissel Oisin Smyth voor Rúben Rodrigues Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Oxford United
Opstellingen Northampton Town - Oxford United
De opstellingen van Northampton Town en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.