Nabeschouwing Northampton Town - Port Vale (2-0) || League One 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Port Vale (2-0)

Het League One duel tussen Northampton Town en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-0 overwinning voor Northampton Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Mitch Pinnock, waarmee Northampton Town met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Northampton Town opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Shaun McWilliams die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Northampton Town.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Northampton Town.

LIVE Northampton Town - Port Vale 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Ben Garrity Port Vale
34' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Mitch Pinnock met assist van K. Bowie Northampton Town 1-0
46' Wissel Port Vale Wissel Conor Grant voor J. Plant Port Vale
46' Wissel Northampton Town Wissel Manny Monthe voor Liam Moore Northampton Town
46' Wissel Port Vale Wissel Jensen Weir voor Ethan Chislett Port Vale
58' Wissel Port Vale Wissel Uche Ikpeazu voor Ryan Loft Port Vale
58' Wissel Port Vale Wissel Gavin Massey voor Jesse Debrah Port Vale
64' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jensen Weir Port Vale
70' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Ben Fox Northampton Town
71' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Louis Appéré Northampton Town
71' Wissel Northampton Town Wissel Jack Sowerby voor Sam Hoskins Northampton Town
73' Wissel Port Vale Wissel R. Walters voor B. Dipepa Port Vale
78' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Lee Burge Northampton Town
79' Wissel Northampton Town Wissel Akin Odimayo voor Aaron McGowan Northampton Town
94' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Shaun McWilliams met assist van Tyreece Simpson Northampton Town 2-0
95' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Shaun McWilliams Northampton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Port Vale
Opstellingen Northampton Town - Port Vale
De opstellingen van Northampton Town en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.