Nabeschouwing Northampton Town - Shrewsbury Town (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Northampton Town het zaterdag 27 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Sixfields Stadium in Northampton.

Via de Northampton Town - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Northampton Town - Shrewsbury Town (0-2)

Het League One duel tussen Northampton Town en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 0-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 57e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Cheyenne Dunkley op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town.

LIVE Northampton Town - Shrewsbury Town 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Northampton Town - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

53' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor Tyreece Simpson Northampton Town
57' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh met assist van Morgan Feeney Shrewsbury Town 0-1
58' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
59' Wissel Northampton Town Wissel Harvey Lintott voor Aaron McGowan Northampton Town
73' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Tom Bayliss Shrewsbury Town
75' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Cheyenne Dunkley met assist van Jordan Shipley Shrewsbury Town 0-2
76' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor William Hondermarck Northampton Town
76' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Jordan Willis Northampton Town
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
83' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Daniel Udoh Shrewsbury Town
84' Wissel Shrewsbury Town Wissel Nohan Kenneh voor Tom Bayliss Shrewsbury Town
93' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Morgan Feeney Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Northampton Town - Shrewsbury Town
Opstellingen Northampton Town - Shrewsbury Town
De opstellingen van Northampton Town en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Northampton Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Northampton Town - Shrewsbury Town

Northampton Town en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 30e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Seb Stockbridge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Northampton Town en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 7 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Shrewsbury Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Northampton Town favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Northampton Town 3
Winst Shrewsbury Town 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Northampton Town op een 9e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 20e plaats.