Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Oxford United het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Blackpool (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Oxford United en Blackpool geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door Greg Leigh, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Blackpool het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk Jordan Rhodes die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Oxford United - Blackpool 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Tashan Oakley-Boothe Blackpool
36' Doelpunt Oxford United Doelpunt Greg Leigh met assist van Stanley Mills Oxford United 1-0
48' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Kenny Dougall Blackpool
59' Wissel Oxford United Wissel Tyler Goodrham voor Billy Bodin Oxford United
60' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Kylian Kouassi Blackpool
62' Wissel Oxford United Wissel Finley Stevens voor Stanley Mills Oxford United
76' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Owen Dale Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Karamoko Dembélé voor Sonny Carey Blackpool
79' Wissel Blackpool Wissel Albie Morgan voor Tashan Oakley-Boothe Blackpool
81' Wissel Oxford United Wissel Josh Murphy voor Rúben Rodrigues Oxford United
81' Wissel Oxford United Wissel Gatlin ODonkor voor Mark Harris Oxford United
97' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor James Husband Blackpool
92' Doelpunt Blackpool Doelpunt Jordan Rhodes met assist van James Husband Blackpool 1-1
95' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Jordan Rhodes Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Blackpool
Opstellingen Oxford United - Blackpool
De opstellingen van Oxford United en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.