Nabeschouwing Oxford United - Northampton Town (2-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 20 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Oxford United het dinsdag 20 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Northampton Town (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Oxford United en Northampton Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Josh Murphy, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Northampton Town kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van William Hondermarck, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Will Goodwin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Northampton Town nadat Tony Springett in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Oxford United - Northampton Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy met assist van Billy Bodin Oxford United 1-0
35' Doelpunt Northampton Town Doelpunt William Hondermarck met assist van Marc Leonard Northampton Town 1-1
61' Wissel Northampton Town Wissel Shaun McWilliams voor Ben Fox Northampton Town
62' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor Kieron Bowie Northampton Town
66' Wissel Oxford United Wissel Tyler Goodrham voor Joe Bennett Oxford United
70' Wissel Oxford United Wissel Josh McEachran voor Cameron Brannagan Oxford United
72' Wissel Oxford United Wissel Owen Dale voor Josh Murphy Oxford United
72' Wissel Oxford United Wissel Will Goodwin voor Mark Harris Oxford United
74' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor William Hondermarck Northampton Town
78' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Tyreece Simpson Northampton Town
80' Wissel Northampton Town Wissel Sam Hoskins voor Tyreece Simpson Northampton Town
81' Doelpunt Oxford United Doelpunt Will Goodwin met assist van Owen Dale Oxford United 2-1
82' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Mitchell Pinnock Northampton Town
83' Wissel Oxford United Wissel Jay Matete voor Billy Bodin Oxford United
85' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor Mitchell Pinnock Northampton Town
85' Wissel Northampton Town Wissel Liam Moore voor Sam Sherring Northampton Town
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
90' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Sam Hoskins Northampton Town
92' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Tony Springett met assist van Sam Hoskins Northampton Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Northampton Town
Opstellingen Oxford United - Northampton Town
De opstellingen van Oxford United en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.