Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (5-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Oxford United het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (5-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 5-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. Mark Harris maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Oxford United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Oxford United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Murphy op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee Rúben Rodrigues zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 58e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Rúben Rodrigues. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Oxford United. Deze werd gescoord door Billy Bodin in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Davies bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Oxford United - Peterborough United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Penalty Oxford United Penalty Mark Harris Oxford United 1-0
31' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy Oxford United 2-0
38' Doelpunt Oxford United Doelpunt Rúben Rodrigues met assist van Josh Murphy Oxford United 3-0
46' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ephron Mason-Clark Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Joel Randall Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Josh Knight Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel E. Fernandez voor J. Katongo Peterborough United
58' Doelpunt Oxford United Doelpunt Rúben Rodrigues met assist van F. Stevens Oxford United 4-0
59' Wissel Peterborough United Wissel M. Mothersille voor Ricky-Jade Jones Peterborough United
66' Wissel Oxford United Wissel Marcus Browne voor Josh Murphy Oxford United
74' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Owen Dale Oxford United
74' Wissel Oxford United Wissel Marcus McGuane voor Rúben Rodrigues Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel Oisin Smyth voor Tyler Goodrham Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Josh McEachran Oxford United
89' Doelpunt Oxford United Doelpunt Billy Bodin met assist van Greg Leigh Oxford United 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Peterborough United
Opstellingen Oxford United - Peterborough United
De opstellingen van Oxford United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.