Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (2-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Oxford United het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Oxford United en Wycombe Wanderers geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Liam Manning in de 20e minuut, waardoor Oxford United met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 25 minuten was het Rúben Rodrigues die Oxford United op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Wycombe Wanderers vervolgens op 1-1. Het was Luke Leahy die vanaf 11 meter wist te scoren in de 56e minuut.

Luke Leahy zette Wycombe Wanderers even later op 1-2 nadat hij een door scheidsrechter Seb Stockbridge toegekende penalty wist te benutten. In de 96e minuut werd de stand op 2-2 gezet na een benutte penalty van Oxford United speler Cameron Brannagan.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Oxford United - Wycombe Wanderers 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Marcus McGuane Oxford United
20' Rode kaart Oxford United Rode kaart voor Liam Manning Oxford United
25' Doelpunt Oxford United Doelpunt Rúben Rodrigues met assist van Marcus McGuane Oxford United 1-0
34' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Freddie Potts Wycombe Wanderers
36' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Joe Low Wycombe Wanderers
56' Penalty Wycombe Wanderers Penalty Luke Leahy Wycombe Wanderers 1-1
64' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
74' Wissel Oxford United Wissel Cameron Brannagan voor Josh McEachran Oxford United
74' Wissel Oxford United Wissel Tyler Goodrham voor Billy Bodin Oxford United
77' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Sam Long Oxford United
81' Penalty Wycombe Wanderers Penalty Luke Leahy Wycombe Wanderers 1-2
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jasper Pattenden Wycombe Wanderers
87' Wissel Oxford United Wissel Stanley Mills voor Rúben Rodrigues Oxford United
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Tjay De Barr voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
87' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Sam Vokes voor Brandon Hanlan Wycombe Wanderers
88' Wissel Oxford United Wissel Josh Murphy voor Finley Stevens Oxford United
96' Penalty Oxford United Penalty Cameron Brannagan Oxford United 2-2
91' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
92' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Elliott Moore Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Oxford United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Oxford United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.