Nabeschouwing Peterborough United - Cambridge United (5-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 13:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 11 november 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Cambridge United (5-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 5-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door Ephron Mason-Clarke, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ephron Mason-Clarke op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee Kwame Poku zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Peterborough United geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Kwame Poku. In de 86e werkte Liam Bennett de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Cambridge United 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Kwame Poku Peterborough United 1-0
37' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Ricky Jade-Jones Peterborough United 2-0
40' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku Peterborough United 3-0
54' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku met assist van Joel Randall Peterborough United 4-0
64' Wissel Cambridge United Wissel Gassan Ahadme voor George Thomas Cambridge United
64' Wissel Cambridge United Wissel John-Kymani Gordon voor Saikou Janneh Cambridge United
69' Wissel Peterborough United Wissel Jadel Katongo voor Peter Kioso Peterborough United
79' Wissel Cambridge United Wissel Elias Kachunga voor James Brophy Cambridge United
84' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
84' Wissel Peterborough United Wissel Jacob Wakeling voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
86' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt Liam Bennett Peterborough United 5-0
88' Wissel Cambridge United Wissel Jubril Okedina voor Liam Bennett Cambridge United
88' Wissel Cambridge United Wissel Brandon Haunstrup voor Danny Andrew Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Cambridge United
Opstellingen Peterborough United - Cambridge United
De opstellingen van Peterborough United en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.