Nabeschouwing Peterborough United - Exeter City (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Exeter City (2-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Peterborough United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Ephron Mason-Clarke. Exeter City kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Tom Carroll, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Kwame Poku zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Marc Edwards, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Exeter City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke Peterborough United 1-0
36' Doelpunt Exeter City Doelpunt Tom Carroll met assist van Sonny Cox Exeter City 1-1
39' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Vincent Harper Exeter City
55' Wissel Peterborough United Wissel Ricky Jade-Jones voor Malik Mothersille Peterborough United
55' Wissel Peterborough United Wissel Michael Olakigbe voor Joel Randall Peterborough United
60' Wissel Exeter City Wissel Mo Eisa voor Vincent Harper Exeter City
60' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor R. Woods Exeter City
62' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ben Purrington Exeter City
68' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku Peterborough United 2-1
69' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor Will Aimson Exeter City
69' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Sonny Cox Exeter City
80' Wissel Exeter City Wissel Millenic Alli voor Pierce Sweeney Exeter City
84' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Luke Harris Exeter City
85' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Dion Rankine Exeter City
86' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
100' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ilmari Niskanen Exeter City
94' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Exeter City
Opstellingen Peterborough United - Exeter City
De opstellingen van Peterborough United en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Exeter City zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.