Nabeschouwing Peterborough United - Northampton Town (5-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 5 maart 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het dinsdag 5 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Northampton Town (5-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 5-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Jon Guthrie, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Ephron Mason-Clarke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 28e minuut zette Kwame Poku zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 45 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat Joel Randall de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 59e minuut nadat Hector Kyprianou namens Peterborough United de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 64e minuut en kwam op naam te staan van Peterborough United speler Josh Knight, die daarmee tekende voor de 5-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Northampton Town 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Jon Guthrie met assist van Marc Leonard Northampton Town 0-1
25' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Jadel Katongo Peterborough United 1-1
28' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku met assist van Jadel Katongo Peterborough United 2-1
39' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Kieron Bowie Northampton Town
45' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Joel Randall Peterborough United 3-1
46' Wissel Northampton Town Wissel Louis Appéré voor Shaun McWilliams Northampton Town
46' Wissel Northampton Town Wissel Liam Moore voor Jack Sowerby Northampton Town
59' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Hector Kyprianou Peterborough United 4-1
63' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Hector Kyprianou Peterborough United
64' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Josh Knight Peterborough United 5-1
67' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Sam Hoskins Northampton Town
68' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Kieron Bowie Northampton Town
68' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
68' Wissel Northampton Town Wissel Tony Springett voor Sam Sherring Northampton Town
69' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
75' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Malik Mothersille Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Josh Knight Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel Michael Olakigbe voor Ephron Mason-Clarke Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Northampton Town
Opstellingen Peterborough United - Northampton Town
De opstellingen van Peterborough United en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.