Nabeschouwing Peterborough United - Port Vale (3-0) || League One 2023/2024

Woensdag 10 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het woensdag 10 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Port Vale (3-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Stephen Martin geëindigd in een 3-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door Joel Randall, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 56e minuut voor dat Peterborough United via Harrison Burrows op 2-0 kwam te staan. Een eigen doelpunt van Alex Iacovitti zorgde ervoor dat Peterborough United in de 86e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stephen Martin, waardoor Peterborough United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Port Vale 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Funso Ojo Port Vale
45' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Josh Knight Peterborough United
47' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Joel Randall met assist van Harrison Burrows Peterborough United 1-0
46' Wissel Port Vale Wissel Ethan Chislett voor Funso Ojo Port Vale
56' Penalty Peterborough United Penalty Harrison Burrows Peterborough United 2-0
60' Wissel Port Vale Wissel Uche Ikpeazu voor Ryan Loft Port Vale
61' Wissel Port Vale Wissel J. Shorrock voor Gavin Massey Port Vale
67' Wissel Port Vale Wissel B. Dipepa voor R. Walters Port Vale
76' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Joel Randall Peterborough United
76' Wissel Peterborough United Wissel M. Mothersille voor Ricky-Jade Jones Peterborough United
77' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jason Lowe Port Vale
85' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Uche Ikpeazu Port Vale
86' Eigen doelpunt Peterborough United Eigen doelpunt Alex Iacovitti Peterborough United 3-0
89' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Josh Knight Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Port Vale
Opstellingen Peterborough United - Port Vale
De opstellingen van Peterborough United en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Port Vale zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.