Nabeschouwing Peterborough United - Portsmouth (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Portsmouth (0-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 77e minuut door Kusini Yengi, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Portsmouth uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Peterborough United - Portsmouth 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

0' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor John Mousinho Portsmouth
32' Wissel Portsmouth Wissel Kusini Yengi voor Christian Saydee Portsmouth
61' Wissel Portsmouth Wissel Gavin Whyte voor Myles Peart-Harris Portsmouth
65' Wissel Peterborough United Wissel Ricky Jade-Jones voor Malik Mothersille Peterborough United
75' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Kwame Poku Peterborough United
75' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Jack Sparkes Portsmouth
77' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Kusini Yengi met assist van Gavin Whyte Portsmouth 0-1
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor Marlon Pack Portsmouth
91' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Jadel Katongo Peterborough United
93' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
93' Wissel Peterborough United Wissel Emmanuel Fernandez voor Harrison Burrows Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Portsmouth
Opstellingen Peterborough United - Portsmouth
De opstellingen van Peterborough United en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Peterborough United - Portsmouth

Peterborough United en Portsmouth treffen elkaar in de 39e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alex Chilowicz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Peterborough United en Portsmouth in de League One vond plaats op 2 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 11 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Peterborough United als Portsmouth wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Peterborough United 5
Winst Portsmouth 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Peterborough United op een 4e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 1e plaats.