Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 2-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Jordan Shipley, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Joel Randall, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 68e minuut zette Josh Knight zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Matthew Corlett, waardoor Peterborough United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Peterborough United - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Ronnie Edwards Peterborough United
33' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Carl Winchester Shrewsbury Town
41' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Jordan Shipley Shrewsbury Town 0-1
51' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Joel Randall met assist van Jadel Katongo Peterborough United 1-1
65' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
68' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Josh Knight met assist van Harrison Burrows Peterborough United 2-1
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Taylor Perry Shrewsbury Town
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel Roland Idowu voor Max Mata Shrewsbury Town
76' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
77' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Cheyenne Dunkley Shrewsbury Town
78' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Archie Collins Peterborough United
87' Wissel Peterborough United Wissel Emmanuel Fernandez voor Jadel Katongo Peterborough United
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Carl Winchester Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Shrewsbury Town
Opstellingen Peterborough United - Shrewsbury Town
De opstellingen van Peterborough United en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.