Nabeschouwing Peterborough United - Stevenage (3-1) || League One 2023/2024

Woensdag 13 maart 2024 - 21:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het woensdag 13 maart 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Stevenage (3-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 3-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 44 minuten. Harrison Burrows maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Peterborough United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Peterborough United vergrootte in de 64e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jadel Katongo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee Kwame Poku zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed Nick Freeman iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stevenage werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Stevenage echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Stevenage 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Hector Kyprianou Peterborough United
44' Penalty Peterborough United Penalty Harrison Burrows Peterborough United 1-0
57' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Joel Randall Peterborough United
57' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Ricky Jade-Jones Peterborough United
64' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Jadel Katongo met assist van Malik Mothersille Peterborough United 2-0
71' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Dan Butler Stevenage
71' Wissel Stevenage Wissel Louis Thompson voor Ben Thompson Stevenage
72' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Jamie Reid Stevenage
72' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Vadaine Oliver Stevenage
77' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Kwame Poku met assist van Malik Mothersille Peterborough United 3-0
82' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Kwame Poku Peterborough United
83' Wissel Stevenage Wissel Alex MacDonald voor Terence Vancooten Stevenage
85' Doelpunt Stevenage Doelpunt Nick Freeman Stevenage 3-1
87' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ephron Mason-Clarke Peterborough United
88' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Jadel Katongo Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Stevenage
Opstellingen Peterborough United - Stevenage
De opstellingen van Peterborough United en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stevenage zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.