Nabeschouwing Peterborough United - Wigan Athletic (2-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Peterborough United het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Wigan Athletic (2-3)

Het League One duel tussen Peterborough United en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 2-3 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Thelo Aasgaard, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Josh Magennis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut kreeg Matthew Smith van Wigan Athletic voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Wigan Athletic de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 85e minuut volgde een derde treffer van Wigan Athletic, waarmee Thelo Aasgaard zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 91e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het Josh Knight die namens Peterborough United het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Daniel Middleton bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Wigan Athletic.

LIVE Peterborough United - Wigan Athletic 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Wigan Athletic Wissel Jordan Jones voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
20' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Thelo Aasgaard met assist van Jordan Jones Wigan Athletic 0-1
24' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Charlie Hughes Wigan Athletic
28' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jordan Jones Wigan Athletic
28' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Josh Magennis Wigan Athletic
52' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Josh Magennis met assist van Thelo Aasgaard Wigan Athletic 0-2
54' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Hector Kyprianou Peterborough United
57' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Sean Clare Wigan Athletic
62' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Sean Clare Wigan Athletic
63' Wissel Wigan Athletic Wissel Jason Kerr voor Charlie Hughes Wigan Athletic
66' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Matthew Smith Wigan Athletic
69' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Michael Olakigbe Peterborough United
69' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Joel Randall Peterborough United
71' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Thelo Aasgaard Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Josh Magennis Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel Stephen Humphrys voor Martial Godo Wigan Athletic
76' Tweede gele kaart Wigan Athletic Tweede gele kaart voor Matthew Smith Wigan Athletic
78' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor David Ajiboye Peterborough United
83' Wissel Peterborough United Wissel Malik Mothersille voor Jadel Katongo Peterborough United
85' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Thelo Aasgaard met assist van Stephen Humphrys Wigan Athletic 0-3
94' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ricky Jade-Jones met assist van Harrison Burrows Peterborough United 2-3
91' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Josh Knight Peterborough United 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Wigan Athletic
Opstellingen Peterborough United - Wigan Athletic
De opstellingen van Peterborough United en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.