Nabeschouwing Plymouth Argyle - Cambridge United (1-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 17 augustus 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 17 augustus 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Cambridge United (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Plymouth Argyle en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door L. Jephcott, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Cambridge United kreeg via J. Ironside in de 76e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Chris Sarginson de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte J. Ironside namens Cambridge United in de 76e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Plymouth Argyle - Cambridge United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Wilson Plymouth Argyle
6' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor G. Williams Cambridge United
31' Wissel Cambridge United Wissel H. Dunk voor G. Taylor Cambridge United
57' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor A. May Cambridge United
68' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt L. Jephcott met assist van J. Houghton Plymouth Argyle 1-0
72' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Brophy Cambridge United
76' Penalty gemist Cambridge United Penalty gemist J. Ironside Cambridge United
76' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside Cambridge United 1-1
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor C. Grant Plymouth Argyle
78' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor L. Jephcott Plymouth Argyle
78' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor S. Tracey Cambridge United
79' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor L. ONeil Cambridge United
86' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Edwards Plymouth Argyle
89' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Shirley voor J. Houghton Plymouth Argyle
90' Wissel Cambridge United Wissel J. Weir voor A. May Cambridge United
91' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor P. Digby Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Cambridge United
Opstellingen Plymouth Argyle - Cambridge United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.