Nabeschouwing Plymouth Argyle - Fleetwood Town (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Fleetwood Town (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Plymouth Argyle en Fleetwood Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Hardie, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Camps, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Plymouth Argyle - Fleetwood Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van B. Galloway Plymouth Argyle 1-0
35' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt C. Camps met assist van D. Andrew Fleetwood Town 1-1
42' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor D. Johnson Fleetwood Town
73' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor T. Clarke Fleetwood Town
77' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Matete voor C. Camps Fleetwood Town
77' Wissel Fleetwood Town Wissel A. Pilkington voor C. Morton Fleetwood Town
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Garrick voor J. Edwards Plymouth Argyle
88' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Shirley voor R. Hardie Plymouth Argyle
88' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor C. Grant Plymouth Argyle
90' Wissel Fleetwood Town Wissel R. Edmondson voor S. Morris Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Fleetwood Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Fleetwood Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Fleetwood Town

Plymouth Argyle en Fleetwood Town treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Purkiss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Fleetwood Town in de League One vond plaats op 13 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Fleetwood Town favoriet. 3 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 2
Winst Fleetwood Town 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 8e positie staat, terwijl we Fleetwood Town terugvinden op de 19e plaats.